Tuinonderhoud

Bestrijd ongedierte zo

De zomer begint er weer aan te komen, wat ook ongedierte met zich meebrengt. De meesten zullen dan ook niet staan te springen als men ineens een muis door huis hoort tippelen of een grote spin die ineens uit een hoekje komt gekropen. Het liefst zien we ze zo snel als ze gekomen zijn ook weer verdwijnen. Het is daarom verstandig om een ongediertebestrijder in te schakelen die hierbij goed kan helpen. Lees snel verder voor meer informatie hierover.

Bestrijd ongedierte 

De eikenprocessierups, een aantal jaar geleden was dit soort ongedierte niet zo aanwezig als nu. Met de lente die onlangs weer is aangebroken, komt ook de eikenprocessierups weer om de hoek kijken. Dit soort ongedierte vormt de afgelopen jaren een enorme plaag waar men helaas veel last van heeft. Dit komt door de brandhaartjes van de rups, zij verliezen deze haartjes, waardoor deze met de wind meekomen en voor veel ongemak kunnen zorgen. Zoals problemen aan de huid, de ogen en de luchtwegen. Als je zelf een eik in de tuin hebt staan is het verstandig om te kijken of deze besmet is. Zo ja? Dan kun je de processierups bestrijden door dit over te laten aan een professional, dit zelf doen is erg af te raden omdat dit gevaarlijk kan zijn!

Overigens zullen er meerdere soorten ongedierte zich ook weer aankondigen tijdens de zomer, zoals de wesp, maar ook muggen, vliegen en mieren. Help jezelf door het ongedierte tegen te gaan door het inhuren van een bestrijder.

Om deze reden is het handig een ongediertebestrijder in te schakelen

Bij het bestrijden van ongedierte geldt: hoe sneller, hoe beter. Door het inschakelen van een professional kan men ergere verspreiding voorkomen. Daarnaast beschikt een professionele ongediertebestrijder over de juiste kennis, ervaring en middelen om het ongedierte te bestrijden. Heb je nu last van ongedierte? Lees hier onder andere meer over onder andere eikenprocessierups bestrijding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *